ponedjeljak, 13. travnja 2015.

U OVU KOLIBU NIKO NIJE UŠAO 100 GODINA Oduševit ćete se kada vidite kako izgleda unutra...

U OVU KOLIBU NIKO NIJE UŠAO 100 GODINA Oduševit ćete se kada vidite kako izgleda unutra
Ovaj mali dom koji se nalazi u Sidneyu, pripadao je jednoj porodici skoro 100 godina i pet generacija.
Međutim, stara kuća izgrađena je tokom viktorijanskog doba, što znači od oko sredine kasnih 1800-ih. Možda ste i vi razmišljali o tome da živite u nekom drugom vremenu, bez savremenog luksuza. Da li biste bili u stanju da izgradite nešto sopstvenim rukama, da skuvate nešto od nule i da zavisite od vaše pameti, a ne od interneta i televizije. 

kucica-3
Ukoliko ste nekada razmišljali na ovaj način onda ćete se oduševiti kada vidite ovaj stari objekat koji sadrži nevjerovatne tajne. Nije njegova starost ta koja ovu imovinu čini jedinstvenom: Od prvog svjetskog rata, ova mala koliba je ostala potpuno netaknuta! Pored dva moderna dodatka, ova kuća i njeni uređaji su potpuno autentični. 
kucica-1
Ova mala koliba je savršen primjer viktorijanske kuće, koja se često može naći u britanskim kolonijama kao što je Sidney. Viktorijanska era bila je poznata po ekspanziji kuća, što od strane bogatih, toliko i od siromašnih ljudi. Ovaj skučeni dom smatra se da je bio koliba za radnike. - See more at: http://www.avaz.ba/clanak/172989/u-ovu-kolibu-niko-nije-usao-100-godina-odusevit-cete-se-kada-vidite-kako-izgleda-unutra#sthash.5KkTq208.dpuf

0 komentari:

Objavi komentar